начало
продукти
цветове
нанасяне
представители
технология
ПРОДУКТИ Antik
   
   :: Antik
   :: Dekor
   :: Rollputz
   :: Mozaik Putz
   :: Mikro Mozaik Putz
   :: Grund
   :: Топлоизолационни
системи
 
  :: Галерия
   
   
   
   
 
 
 
 
  Готова цветна мазилка на синтетична емулсионна основа. Притежава оригинална структура, с която се постига оформяне в античен стил. Тя може да бъде прилагана на вътрешни и външни стени. Мазилката е лесна за използване, а това осигурява икономии на време и труд. Съдържа калибровани камъчета, които при полагане придават специфичния и декоративен вид.

В зависимост от компонентния състав мазилката се предлага в три вида: полимерна, силикатна или силиконова.

Структура
Мазилката съдържа калибровани камъчета (1, 2 или 3мм), които придават специфичния и античен вид. Тя може да бъде прилагана на вътрешни и външни стени.

Цветове
Мазилката се предлага в цветове по каталог, но може да се оцвети и в желан от клиента специфичен цвят при заявено достатъчно количество.

Технология на нанасяне
Мазилката се нанася 24 часа след полагането на грунда. Нанася се с неръждаема маламашка, а се структурира с PVC. Основата трябва да бъде суха, сравнително гладка, равна и почистена от прах и мазнини. Температурата при нанасяне да е над 5 градуса по Целзий. Преди нанасяне на мазилката основата задължително се обработва с грунд в съответния цвят, който осигурява здравата спойка между мазилката и стената, хидроизолация, запълва малките пукнатини, предпазва от полепване на прах и по този начин служи като сигурен хастар за мазилката.

Разходни норми
O т 2,5 до 4,5 килограма за квадратен метър ( в зависимост от структурата 1, 2 или 3 мм) .

Опаковка и съхранение
Мазилката е в готов вид и е опакована в 25 килограмови пластмасови баки предпазващи продукта от ръждясване и окисление. Съхранява се в срок от 1 година при ненулеви температури.
системи за управление системи за управление