начало
продукти
цветове
нанасяне
представители
технология
ПРОДУКТИ Mozaik Putz
 
   :: Antik
   :: Dekor
   :: Rollputz
   :: Mozaik Putz
 
  ·каталог
 
  ·информация
   :: Mikro Mozaik Putz
   :: Grund
   :: Топлоизолационни
системи
 
  :: Галерия
   
   
   
   
 
Мозаечната мазилка е разработена на синтетична емулсионна основа. Съдържа калибровани частици (2мм) мрамор, гранит и кварц в естествения им цвят. Високата и еластичност я прави устойчива на вибрации и напукване. Тя може да бъде полагана на вътрешни и външни стени. Благодарение на еднаквия размер и заоблеността на камъчетата, мазилката е лесна за използване, а това осигурява икономии на време и труд.

Структура
Мазилката съдържа калибровани камъчета (2мм). Тя може да бъде прилагана на вътрешни и външни стени.

Цветове
Мазилката се предлага в 24 вида по каталог, като запазва естествения цвят на камъчетата.

Технология на нанасяне
Мазилката се нанася 24 часа след полагането на грунда. Работи се с неръждаема маламашка. Основата трябва да бъде суха, сравнително гладка, равна и почистена от прах и мазнини. Температурата при нанасяне да е над 5 градуса по Целзий. Преди нанасяне на мазилката основата задължително се обработва с грунд в съответния цвят, който осигурява здравата спойка между мазилката и стената, хидроизолация, запълва малките пукнатини, предпазва от полепване на прах и по този начин служи като сигурен хастар за мазилката.

Разходни норми
Oт 3,0 до 4,5 килограма за квадратен метър.

Опаковка и съхранение
Мазилката е в готов вид и е опакована в 25 килограмови пластмасови баки предпазващи продукта от ръждясване и окисление. Съхранява се в срок от 1 година при ненулеви температури.
системи за управление системи за управление